2019. április 25., csütörtök

Hogyan randizzunk? - Hasznos tippek férfiaknak




A www.becsajozok.hu nyomán

 

Hogyan randizzunk? - Hasznos tippek férfiaknak

Hogyan randizzunk?

Vettél egy nagy levegőt és meg is merted szólítani. Olyan jól sikerült, hogy a telefonszámát is megadta. Következik az első randi. Csakhogy a legtöbb férfi itt blokkol, túlgondolja és rettentő görcsösen kezdi el szervezni az első randit, mintha az élete múlna rajta. Ez az egyik leggyakoribb ok, amiért az első randikból ritkán lesz második.

Hogyan randizzunk?

Ha kimutatod, hogy ideges vagy, a nő azt gondolhatja, hogy egy lapra tettél fel mindent és nincs más lehetőséged, mert nem vagy vonzó a nők többsége számára. Ha lazán veszed, mint a vonzó nők, akik tudják, hogy bármikor új lovagot találhatnak, pozitív kép alakul ki rólad a nők fejében.

Szerencsére mindenre van megoldás, a randi-izgalmakra is! Így lehetsz lazább:
  1. Figyelj a testbeszédedre! Mivel a testtartásod visszahat az érzéseidre is lehetőleg állj mindkét lábaddal a talpadon! Ez az egyik fontos testbeszéd elem, ami érzelmi stabilitást ad.
  2. Minél több randit lebonyolítasz, annál könnyebben fog menni! Régi mondás, de erre is igaz: gyakorlat teszi a mestert! Ha szeretnél egyre többet randizni, nézd meg az online ismerkedés csomagunkat!
  3. Vezesd le randi közben a feszültséget! Ennek több módja is van, talán a legegyszerűbb, ha rendszeresen gyakorlod a hasi légzést. Minél lassabban csinálod, annál nyugodtabbá válsz. (Erről is szó van a fenti csomagban!)

Randi előtt

Érdemes tisztázni magadban néhány dolgot, mielőtt felhívod a találkozót megbeszélni.
  1. Legyenek céljaid! Tűzz ki magadnak olyan mérföldkövet, amit reálisnak érzel, hogy el is tudod érni. Mit szeretnél az első randin például? Ez lehet egy kellemes beszélgetés, egy csók, az, hogy felhívod magadhoz... De ne feszülj ezekre rá nagyon! Ha valami nem úgy alakul, mint ahogy szeretted volna, még mindig ott egy másik alkalom vagy egy másik nő, akivel esetleg nagyobb összhangot tudtok kialakítani.
  2. A kitűzött cél irányában addig haladj, amíg nemet nem kapsz! Itt most nem arra a "nemre" gondolok, amikor a lány kacéran és játékosan a mellére teszi a kezedet és közben azt mondja: "Jajj, neeem, ezt nem szabad!" :)
  3. Mivel vannak céljaid azt is tudod, hová viszed és mit fogtok együtt csinálni.
  4. Legyél rugalmas! Ha egy nő vegetáriánus és te ezt nem tudtad, akkor könnyen lehet, hogy nemet mond, ha egy húsbolt ünnepélyes megnyitójára invitálod. Ilyen esetekben hasznos ha van B terved is. :)
  5. Szervezhetsz randit egész nyugodtan hétköznap délutánra is.
  6. Felejtsd el az ajándékokat: a virág, a bonbon és a plüssmackó egyaránt maradhat az üzletek polcain. Miért?
  7. Elsőre ne beülős, punnyadós helyet válassz, hanem valami aktívat.

A randi

Visszatérve a "Hogyan randizzunk?" részre, még néhány hasznos tipp:
  1. A nevetés és a jó hangulat elengedhetetlen!
  2. Beszélés vagy beszélgetés? Tartsd arányban!
  3. Figyelj a nőre! A visszajelzései segítenek. Kerülj hozzá közelebb testileg és érzelmileg!
  4. Adj élményeket a lánynak! Hogyan?
  5. Érintsd meg, kerülj hozzá közel! Enélkül nehezen lesz csók a dologból.
  6. Fixáljátok a következő találkozás időpontját. Érdemes telefonon vagy ha nagyon jó a hangulat akár a helyszínen meg is beszélni.
  7. Előfordulhat, hogy neked nem jön be a találka. Ekkor nem kell a randit kötelességből tovább húzni. Ha úgy érzed, hogy a színvonalat nem lehet emelni, inkább váljatok el.
Szeretnél bővebben hallani erről a témáról? Kattints ide!